FŐOLDAL»HÍREK
»Seyu-nyereményjáték a Puskás Akadémia elleni meccsen

Seyu-nyereményjáték a Puskás Akadémia elleni meccsen

2020-06-12 15:30

Szombaton is várjuk a szurkolói fotókat!Ismét nagy meccs előtt állnak a DVSC játékosai, akik szombaton 19 órakor játsszák következő meccsüket az OTP Bank Ligában, hazai pályán most először, és ugyanakkor újra, a csapattal korábban két-két bajnoki címet és Magyar Kupát nyerő szakember, Kondás Elemér vezetésével.

Küldjünk minél többen szurkolói szelfit, és biztassuk őket együtt, hiszen óriási szükségük lenne egy önbizalomnövelő győzelemre.

A DVSC Shop és a ’Seyu –Együtt a győzelemért!’ szolgáltatás, mint minden hazai mérkőzésen, szombaton is játékra invitálja a kedves Loki-szurkolókat.

A Seyu segítségével otthonról is meg tudjátok mutatni a kedvenc csapatotoknak, hogyan szurkoltok nekik a távolból. Még van időtök letölteni az applikációt, és szelfiket küldeni. Sőt, még nyerhettek is, ha a beküldött képen Loki-mezben buzdítjátok az együttest a győzelemre.

Ezen felül, a félidőben megrendezett kvízjátékon a DVSC Shop által felajánlott nyereményeket tudtok bezsebelni, ha az applikáción belül megjelölitek a Lokit a kedvenc csapatotoknak, és helyesen válaszoltok a kvízkérdésekre.


Aktuális hírek, események